new flux xs speed control fan always runs

This forum is dedicated to discussion regarding the HPI Savage XS Flux Brushless Electric Vehicle.
Post Reply
oosel
Savage Novice
Savage Novice
Posts: 95
Joined: Wed Sep 10, 2008 11:00 pm

new flux xs speed control fan always runs

Post by oosel » Sat Dec 28, 2013 11:43 am

Yesterday we bought 2 new savage flux xs's. One for me one for son. One of the flux's speed control fans turns on as soon as I plug the battery in. The other does not. As cold as it has been out (Michigan) we go out and run them his fan never kicks on. Mine runs nonstop no matter what. Don't these fans just kick on when the speed control gets warm enough? Or are they suppose to run all the time?

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

User avatar
Squid
Site Admin
Site Admin
Posts: 7153
Joined: Sat Aug 23, 2003 11:00 pm
Location: Upstate NY
Contact:

Post by Squid » Sun Dec 29, 2013 10:29 am

They should run all the time.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

oosel
Savage Novice
Savage Novice
Posts: 95
Joined: Wed Sep 10, 2008 11:00 pm

Post by oosel » Sun Dec 29, 2013 5:01 pm

ahh ok thank you I will check his out and see whats going on.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

oosel
Savage Novice
Savage Novice
Posts: 95
Joined: Wed Sep 10, 2008 11:00 pm

Post by oosel » Thu Jan 02, 2014 8:29 pm

yep the one that was not running had never been plugged in to the receiver. All good now. Thank you.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests